ФОРУМ "ВОЕННОЕ ПРАВО" ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ
Русский военный корабль, иди нах*й! Слава Україні!
 
 FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Яке буде поповнення?

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов ФОРУМ "ВОЕННОЕ ПРАВО" ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ -> На "Околопризывную" тематику в сети Интернет
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
TRX
Доброволец
Доброволец


Зарегистрирован: 22.07.2004
Сообщения: 2644
Откуда: Киев

СообщениеДобавлено: Четверг, 28 Сентября 2006,09:55:01    Заголовок сообщения: Яке буде поповнення? Ответить с цитатой

В ході призовної кампанії "Осінь-2006", яка розпочалася 1 вересня і
планується до завершення 30 листопада, з лав Збройних Сил України вже звільнено у запас 17% військовослужбовців строкової служби. Відправку перших партій призовників у війська заплановано розпочати 16 жовтня.

В частинах і з'єднаннях 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України у запас звільнено близько 550 військовослужбовців. А в окремій бригаді берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України право першими звільнитися отримали 14 кращих військовослужбовців Сімферопольського гарнізону.

Ці сержанти і матроси неодноразово відзначалися командуванням за якісне виконання службових обов'язків, зразкову військову дисципліну, високі показники у бойовій підготовці, досконале володіння військовою технікою та озброєнням. На всіх звільнених у першій партії військовослужбовців бригади командири підрозділів підготували листи-подяки, які будуть направлені їхнім батькам, а також на адресу органів влади за місцем їх проживання.

Варто додати, що в ході підготовки до звільнення в усіх частинах і з'єднаннях Збройних Сил складені та доведені до особового складу графіки звільнення у запас. Під час їх складання було забезпечено максимальну відкритість, об'єктивність та принциповість. При цьому командирами підрозділів враховувалися як особисті показники військовослужбовців у бойовій підготовці, дотримання ними статутних вимог у повсякденній діяльності, так і сімейний стан звільнених.

Як повідомляє Управління прес-служби МО України, враховуючи поступовий перехід ЗС України на контрактний принцип комплектування, командування та офіцери частин і з'єднань проводять активну роз'яснювальну роботу серед кращих військовослужбовців, які звільняються в запас цієї осені, щодо
продовження військової служби за контрактом.

- На мій погляд, головне джерело призову на військову службу за контрактом - добір з військовослужбовців строкової служби, які сумлінно виконували службові обов'язки, - наголошує командир окремої бригади берегової оборони ВМС України полковник Сергій Бондаренко. - З кожним з таких солдатів і матросів ми проводимо індивідуальні бесіди і при їхній згоді вперше укомплектовуємо посади молодших командирів та спеціалістів, які визначають боєздатність підрозділів.

Довідка. Відповідно до Указу Президента України та наказу Міністра оборони України, цієї осені планується призвати 33 903 особи. З них до лав Збройних Сил - 24 498 юнаків, у Внутрішні війська МВС України - 5 600, до Державної прикордонної служби України - 2 000, до Державної спеціальної служби транспорту - 1 480 та до Служби безпеки України - 325 чоловік.

У жовтні-листопаді 2006 року на строкову військову службу призиватимуться громадяни України чоловічої статі 1981-1988 років народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років і які не мають права на відстрочку або втратили її.

Забезпечують проведення призовної кампанії "Осінь-2006" 24 обласні, Київська міська, Кримська республіканська, а також 492 районних призовних комісії.

Газета "Народна Армія" 2006.09.26
_________________
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов ФОРУМ "ВОЕННОЕ ПРАВО" ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ -> На "Околопризывную" тематику в сети Интернет Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах



© 2004-2009 no-army