Добавлено: Суббота, 26 Октября 2024,13:36:05 Заголовок сообщения: Новини
Панове питання вирішив так:
Надіслав документи на ел. пошту ЦВЛК МВС України, разом з висновком.
Була надіслана відповідь що моя хвороба підлягає під повну непридатність
з виключенням з військового обліку, Рішення Госпітальної ВЛК ВЧ 3080 потребує переогляду, було запропоновано пройти ВЛК по місцю проходження служби.
На даний час проходжу ВЛК у м. Київ, вже поставили непридатен до служби з виключенням з військового обліку, проходжу інших лікарів, та чекаємо свідоцтво про хворобу!
Дякую усім, кому потрібна допомога пишіть!
Добавлено: Воскресенье, 27 Октября 2024,17:28:53 Заголовок сообщения: Re: Новини
Leales1208 писал(а):
Панове питання вирішив так:
Надіслав документи на ел. пошту ЦВЛК МВС України, разом з висновком.
Була надіслана відповідь що моя хвороба підлягає під повну непридатність
з виключенням з військового обліку, Рішення Госпітальної ВЛК ВЧ 3080 потребує переогляду, було запропоновано пройти ВЛК по місцю проходження служби.
На даний час проходжу ВЛК у м. Київ, вже поставили непридатен до служби з виключенням з військового обліку, проходжу інших лікарів, та чекаємо свідоцтво про хворобу!
Дякую усім, кому потрібна допомога пишіть!
І скільки казали чекати часу свідоцтво про хворобу?
Добавлено: Воскресенье, 27 Октября 2024,23:30:20 Заголовок сообщения:
Вітаю з отриманням повної непридатності! Чекати на звільнення доведеться довго. Дуже довго. Спочатку дочекатися свідоцтва про хворобу. Це 1-2 місяці. Потім треба написати рапорту та віддати його свому командирові. Після цього він відправляє його по команді до вищого командування. Це ще декілька місяців, зазвичай 3 місяці, якщо командир частини не буде навмисно затягувати із відправкою рапорту.Якщо рапорт буде з помилками чи втратиться, доведеться усе почінати із початку. Мінімальний час до звільнення 5-6 міс., якщо усе буде добре. Уся ця інформація з власного досвіду. Після звільнення ще треба відвідати ТЦК та написати заяву про виключення з військового обліку. Бажаю успіхів та швидкого звільнення!
Добавлено: Понедельник, 28 Октября 2024,17:48:52 Заголовок сообщения:
Metalist писал(а):
Вітаю з отриманням повної непридатності! Чекати на звільнення доведеться довго. Дуже довго. Спочатку дочекатися свідоцтва про хворобу. Це 1-2 місяці. Потім треба написати рапорту та віддати його свому командирові. Після цього він відправляє його по команді до вищого командування. Це ще декілька місяців, зазвичай 3 місяці, якщо командир частини не буде навмисно затягувати із відправкою рапорту.Якщо рапорт буде з помилками чи втратиться, доведеться усе почінати із початку. Мінімальний час до звільнення 5-6 міс., якщо усе буде добре. Уся ця інформація з власного досвіду. Після звільнення ще треба відвідати ТЦК та написати заяву про виключення з військового обліку. Бажаю успіхів та швидкого звільнення!
Свідоцтво про хворобу 4-5 днів у 4 єкземплярах
Звільнення негайно. оскільки у розпорядженні командира частини, котри не затягує.
Добавлено: Среда, 30 Октября 2024,10:31:35 Заголовок сообщения:
Leales1208, в нас усе було зовсім по іншому. Десантно-штурмові війська. Швидко у ЗСУ нічого не робиться, особливо це стосується ДШВ. Те, що прописано у законодавстві, нажаль, не відповідає дійсності.
Добавлено: Среда, 30 Октября 2024,12:48:23 Заголовок сообщения:
Я з нгу в мене певно легше.
Короче тема нова
Приїзжае в неділю до матері поліція..
і каже що я 2 роки в СЗЧ..
Ситуація яка була
в ХНУПС ІМ. Кожедуба на початку війни прилетіло, був курсантом,
тоді розігнали усіх, через день пішов до військомату, призвався за мобілізацією
А через декілька тижнів, почалм збирати усіх назад а усіїх не вийшло зібрати..
Дзвонили питали де я казали повертайся назад бо турма статья і інше..
Командування надіслало повідомлення що вибачте але його вже призвали все..
на цьому все затихло
І ось після 2 років, приходят і кажуть що згідно списків СЗЧ які надіслав КРивий ріг я знаходжусь в сзч з березня 2022 року... хоча служу в НГУ з тог о часу... Надіслав копію військового квитку та форму 5..
Як гадаете чи досить цього щоб зі списків СЗЧ видалили.. та чи можна буде притягнути мене до відповідальностьі якщо я ще й буду виключений з військового обліку
Добавлено: Пятница, 01 Ноября 2024,17:46:08 Заголовок сообщения:
Це якесь зовсім дивне беззаконня з боку військової влади. Не повинні притягнути по перше тому, що виключені з військового обліку не є військовозобов'язаними. А по друге тому, що ЗСЧ приписали помилково та фіктивно.