Добавлено: Четверг, 15 Сентября 2022,14:35:10 Заголовок сообщения: Повістки статистика
З кінця червня спостерігаю масову видачу повісток по всій країні (може і раніше). Не бачу великої кількості мобілізованих, які цього не бажали.
Є гіпотеза, що відсоток потрапляння в армію в цілому малий:
За спаданням він зменшується:
1) ті хто має воєнний досвід (раніше був мобілізований, мав контракт, важливу військову професію і т.п.)
2) ті, хто закінчував військову кафедру (майже готовий командир взводу)
3) ті, хто проходив строкову військову службу
4) ті, хто не проходив строкову військову службу, але придатний
5) непридатні в мирний час, обмежено придатні у воєнний
Прошу відписатися тих, кому вручали будь-які повістки з 24.02.2022 (коли та де вручали? чи ходили до військомату? якщо ні, то чи була повторна повістка та штрафна санкція? чим завершилось обстеження/уточнення даних?)
Добавлено: Четверг, 15 Сентября 2022,16:00:23 Заголовок сообщения:
Сам не отримував, але з того, що бачу по п. 4 та 5 - беруть частіше тих, хто за віком підпадає під строкову службу та має бажання. В мене є знайомий, який в червні з братом пішов до військкомату. Знайомому 29, брату 24, обидва доволі спортивні, обидва мали бажання. Брата взяли, знайомому сказали, що він вже трохи застарий щоб без досвіду йти. Це якщо що в Харкові було.
Добавлено: Четверг, 15 Сентября 2022,21:25:13 Заголовок сообщения:
В мене товариш пішов служити. 50 років, вища освіта, інженерна, військова кафедра. Я пропонував йому допомогти уникнути мобілізації (він не голосував за Зєлю, тому і не повинен розгрібати гівно, яке дурники наголосували), але він відмовився і пішов служити. Прихильник Петра Порошенка. Зараз в реактивній артилерії, розвалює кацапів.
Добавлено: Четверг, 15 Сентября 2022,22:54:41 Заголовок сообщения:
kitvss писал(а):
Сам не отримував, але з того, що бачу по п. 4 та 5 - беруть частіше тих, хто за віком підпадає під строкову службу та має бажання. В мене є знайомий, який в червні з братом пішов до військкомату. Знайомому 29, брату 24, обидва доволі спортивні, обидва мали бажання. Брата взяли, знайомому сказали, що він вже трохи застарий щоб без досвіду йти. Це якщо що в Харкові було.
щодо вручення повісток бачу що цільова категорія більше 25+
Добавлено: Вторник, 20 Сентября 2022,20:22:21 Заголовок сообщения: Re: Повістки статистика
BS73 писал(а):
повістки з 24.02.2022 (коли та де вручали? чи ходили до військомату? якщо ні, то чи була повторна повістка та штрафна санкція? чим завершилось обстеження/уточнення даних?)[/b]
Львов: раздают много и везде , заполняют при тебе (подделка документов), друзья получили месяца 3 назад забили и послали их
Вручают также тем кто нарушает "комендантский час".
На западной активно бегают за мужиками вообще, Черновцы, Львов точно знаю.
Добавлено: Среда, 21 Сентября 2022,17:21:31 Заголовок сообщения: Re: Повістки статистика
DK писал(а):
BS73 писал(а):
повістки з 24.02.2022 (коли та де вручали? чи ходили до військомату? якщо ні, то чи була повторна повістка та штрафна санкція? чим завершилось обстеження/уточнення даних?)[/b]
Львов: раздают много и везде , заполняют при тебе (подделка документов), друзья получили месяца 3 назад забили и послали их
Вручают также тем кто нарушает "комендантский час".
На западной активно бегают за мужиками вообще, Черновцы, Львов точно знаю.
цікаво який % походів в військомат закінчився мобілізацією
Добавлено: Среда, 21 Сентября 2022,22:20:04 Заголовок сообщения:
По моему опыту, на фронт да по желанию гребут по тем кого я знаю, а вот в тыл, большинство из моих знакомых загребли не по желанию. То есть принудительно.
Добавлено: Четверг, 22 Сентября 2022,17:08:00 Заголовок сообщения:
З мого досвіду.
В Києві повістки мало кому приходять. А якщо і приходять, то тим хто недавно дембельнувся.
Одного мого знайомого мобілізували, але при медогляді вже в частині в нього виявили високий тиск, тому лишили для тилових робіт і на фронт не відправляли.