Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
D. Purifier Участник

|
Добавлено: Вторник, 05 Января 2021,17:00:46 Заголовок сообщения: Військ. квиток чи тимчасове посвід. військовозобов'язаного? |
|
|
Тим, хто "непридатний до військової служби за станом здоров'я з виключенням з військового обліку", видають військовий квиток чи тимчасове посвідчення військовозобов'язаного? З одного боку, я вже не військовозобов'язаний, оскільки мене виключають з військового обліку; з іншого — читав на форумі, що майже всім "непридатним" видають тимчасове посвідчення замість квитка. Це залежить від наявності бланків військового квитка у РВК? Можливо, я щось не так зрозумів? Підкажіть, будь ласка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
preparator Most Valuable Professionals

|
Добавлено: Вторник, 05 Января 2021,22:55:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Краще за все, подати їм офіційний запит, з проханням підтвердити ваше виключення з військового обліку. Не "зняття", а саме - "виключення" (що - довічно). Відповідь буде на бланку військкомату з реєстраційними номерами. Зробите копії та будете роздавати усім, хто захоче ваш військовий квиток. За Законом - його повинні мати лише військовозобов'язані. Це також можна роздрукувати й додати.
Такі дії заперечать можливим запитам в військкомат сторонніх осіб щодо Вашого статусу - бо вони будуть хотіти бачити саме таку відповідь. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
D. Purifier Участник

|
Добавлено: Вторник, 05 Января 2021,23:12:49 Заголовок сообщения: |
|
|
preparator писал(а): | Краще за все, подати їм офіційний запит, з проханням підтвердити ваше виключення з військового обліку. Не "зняття", а саме - "виключення" (що - довічно). Відповідь буде на бланку військкомату з реєстраційними номерами. Зробите копії та будете роздавати усім, хто захоче ваш військовий квиток. За Законом - його повинні мати лише військовозобов'язані. Це також можна роздрукувати й додати.
Такі дії заперечать можливим запитам в військкомат сторонніх осіб щодо Вашого статусу - бо вони будуть хотіти бачити саме таку відповідь. |
Дуже Вам дякую! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|