Добавлено: Пятница, 05 Августа 2022,12:53:10 Заголовок сообщения: Військовий облік жінок з 1 жовтня 2022 року. Заборона виїзду
За освітою та спеціальністю підпадаю під військовий облік жінок згідно Наказу Міністерства оборони №35. Турбує заборона на виїзд за кордон під час воєнного стану у разі постановки на облік. Можливо є якість роз'яснення, винятки?
Я так розумію "збирати" будуть тих хто офіційно працює і навчається. Мабуть варіанти, або звільнитися до початку складання списків на підприємстві, або за станом здоров"я бути непридатною.
39 років, 1 дитина, не мати одиначка, не опікун, здоров"я хіба що... грижі хребта, проблеми зі щитоподібною залозою (діагнозу поки немаю)
Добавлено: Пятница, 05 Августа 2022,21:03:25 Заголовок сообщения: Re: Військовий облік жінок з 1 жовтня 2022 року. Заборона ви
Olga писал(а):
За освітою та спеціальністю підпадаю під військовий облік жінок згідно Наказу Міністерства оборони №35. Турбує заборона на виїзд за кордон під час воєнного стану у разі постановки на облік. Можливо є якість роз'яснення, винятки?
Я так розумію "збирати" будуть тих хто офіційно працює і навчається. Мабуть варіанти, або звільнитися до початку складання списків на підприємстві, або за станом здоров"я бути непридатною.
39 років, 1 дитина, не мати одиначка, не опікун, здоров"я хіба що... грижі хребта, проблеми зі щитоподібною залозою (діагнозу поки немаю)
Добавлено: Суббота, 13 Августа 2022,11:25:51 Заголовок сообщения: Re: Військовий облік жінок з 1 жовтня 2022 року. Заборона ви
Olga писал(а):
Може щось порадите.
Заздалегідь дякую!
. Добро пожаловать на нашу вечеринку сударыня. Рассполагайтесь поудобнее....
Добавлено: Воскресенье, 19 Ноября 2023,01:20:56 Заголовок сообщения:
Зверніться до юриста, який спеціалізується на військовому законодавстві або має досвід роботи з подібними питаннями. Він зможе детально оцінити вашу ситуацію та надати конкретні поради. Оскільки ви зазначили проблеми зі здоров'ям, важливо отримати медичну довідку від лікаря, яка підтверджує ваш стан здоров'я. Це може стати підставою для непридатності до служби в армії. Якщо у вас є аспекти, пов'язані з психологічним здоров'ям або стресом, консультування з військовим психологом може бути корисним. Якщо ви працюєте, можливо, варто обговорити свою ситуацію з роботодавцем та дізнатися, чи існують можливості для вас залишитися на роботі в разі мобілізації.
Добавлено: Воскресенье, 19 Ноября 2023,19:52:03 Заголовок сообщения:
Також важливо враховувати фактори, такі як ваше здоров'я та сімейний стан. Якщо ви маєте медичні обмеження (грижі хребта, проблеми зі щитоподібною залозою, видалення кісти Бейкера), це може стати підставою для визнання вас непридатною для військової служби або виїзду за кордон у воєнний період. Однак, конкретний вплив цих медичних станів буде визначено лікарем-військовим комісаром під час медичного огляду.